Luxury Jewelry

Катя Станева - интервю

 

Всяка нова процедура в салон „Ефект“

ми става любима

Катя Станева

Г-жо Станева, вие сте юрист, работил както в отговорни държавни институции, така и в частния бранш. Къде предизвикателствата на професията са по-големи?

Според мен предизвикателствата не зависят от заеманото място в обществения живот, а от желанието човек да се реализира професионално и най-вече да остави нещо след себе си. Винаги съм смятала, че човешкият живот се измерва не с годините, а със следата, която оставяме след себе си.

 

Успявате ли да отделите достатъчно време за себе си?

Никога не съм поставяла себе си на първо място, но съм се стремяла така да подредя деня си, че да оставя и време лично за себе си. То, разбира се, не винаги е било достатъчно. Случвало се е да не ми стигне време за обяд или за едно кафе с приятел, но поставените задачи свързани със службата са били приоритетни. Смятам, че съм организиран човек и успявам да се справям. А чисто личното ми време през различните периоди от живота ми съм организирала по различни начини – обичам да се срещам с приятели, стремя се да обръщам достатъчно внимание на външността си – грижи за прическата, за лицето, с една дума всичко това, което прави една самоуважаваща се съвременна жена. Да не пропусна да отбележа, че имам слабост и към спа процедурите.

 

Как решихте да посетите салон „Ефект” и какво беше първото ви впечатление?

Доста време получавах на имейлите си предложения за грижа за косата, козметични процедури и други терапии за красота, но не бе отбелязван адрес на салона. В една от офертите се появи и адресът на козметичното студио. Оказа се, че е в близост до дома ми. Спомням си, че беше слънчев есенен ден и реших да отида на място да се запозная с офертите. Бях приятно изненадана, когато ме посрещна моя отдавнашна позната, която се оказа и собственик на салон „Ефект“ – Диана Петрова. Естествено, веднага реших да се възползвам от предлаганите козметични услуги. Излишно е да казвам, че останах доволна след като вече толкова години продължавам да бъда редовен клиент. Не се притеснявам да ги препоръчам и на свои приятелки, които също са станали постоянни клиенти. Мисля, че тук се съдържа и отговорът за първите ми впечатления от салона – изключително приветлив персонал и страхотни професионалисти.

 

Имате ли любима процедура в салон „Ефект”?

Любима ми е всяка нова процедура, която е подходяща за моята кожа. Доверила съм се на Диана и съм доволна. Харесвам, че тя е търсеща натура, следи новостите в бранша и не се притеснява да бъде пионер в прилагането им.

 

Каква е вашата лична философия за добър живот?

На първо място човек трябва да знае какво иска да постигне в живота. Аз мога да кажа, че съм доволна от себе си. Получих професията, за която мечтаех. Имам добро семейство. Никога не съм гонила кариера. Исках да бъда добър професионалист. Дано съм го постигнала. Исках да имам добри приятели. Имам ги! Животът ме дари с необикновени родители. Какво повече би могъл човек да иска. Да, ЗДРАВЕ! И дай Боже за по-дълго време. Това е моята обикновена човешка философия за добър живот.

 

Социална мрежа

  • Последвайте ни във Facebook

Последно в блога

  • Lorem ipsum dolor sit amet

    Aenean sed commodo nibh. Integer id erat ac lacus lacinfeugiat ut quis mi. Suspendisse cursus arcu.

  • Lorem ipsum dolor sit amet

    Aenean sed commodo nibh. Integer id erat ac lacus lacinfeugiat ut quis mi. Suspendisse cursus arcu.