Luxury Jewelry

Биляна Екснер - интервю

 

От любов към шоколада!

Биляна Екснер

Г-жо Екснер, вие сте създател и производител на уникалния 1 Meter Chocolate, носител на престижната награда „Бизнес Дама на годината“, в категория „Предприемач“, както и на титлата „Мисис Дама“ 2013  – за собствен бизнес. Какво ви вдъхнови да създадете този уникален в целия свят продукт?

Преди всичко любовта към шоколада! Винаги съм го обожавала и колекционирах шоколади от цял свят. Освен това съм маркетолог и PR специалист по образование и ми се искаше да създам нещо наистина уникално и запомнящо се. Така се роди и идеята за голям, луксозен, атрактивен и много вкусен шоколад, който да бъде алтернатива на всички традиционни познати подаръци досега – бонбони, бутилки вино и т.н.

 

Какви качества са необходими на една дама, за да е успешен предприемач?

Според мен да е напълно наясно с целите си, да вярва безусловно в идеите си и че начинът, по който ги изпълнява, е верен. Независимо дали е по правила, стандарти и т.н. Или ако трябва да обобщя – просто да премахне страха.

 

Какво прави един подарък наистина специален?

Отношението и желанието, което се влага в него. Шоколад има навсякъде, но за да откриеш 1 Meter Chocolate трябва да положиш поне малко усилия. А ако искаш да го брандираш за любимия човек – трябва да отделиш време, мисъл и да вложиш любов. Това наистина го прави много специален.

 

Как избирате кои продукти и услуги заслужават доверието ви?

Не се доверявам сляпо на реклами. Предпочитам препоръки на хора, които уважавам, или чета много внимателно състава на даден продукт, както и отзивите за неговото действие.

 

Какво място заема красотата във вашия живот?

Като всяка жена и аз се опитвам да извлека максималното от себе си. Добрата визия и излъчване винаги предразполагат и доставят радост. Старая се да се поддържам душевно и физически във форма – за останалото си има добра козметика и професионални грижи от специалисти.

 

Как се запознахте с г-жа Диана Петрова, собственик и управител на салон „Ефект”?

С Диана се запознахме на номинациите за Бизнес дама на годината. Направи ми впечатление колко красива и приятна жена е и започнахме да подържаме контакт. Впоследствие й станах и клиент и така вече 3 години.

 

Какво ви кара да се връщате отново в салон „Ефект”?

Професионализмът, отношението, както и постоянните иновации, които Диана и екипът й внедряват като процедури. Всеки път излизам все по-доволна и все по-доволна. Доверявам им се напълно.

Социална мрежа

  • Последвайте ни във Facebook

Последно в блога

  • Lorem ipsum dolor sit amet

    Aenean sed commodo nibh. Integer id erat ac lacus lacinfeugiat ut quis mi. Suspendisse cursus arcu.

  • Lorem ipsum dolor sit amet

    Aenean sed commodo nibh. Integer id erat ac lacus lacinfeugiat ut quis mi. Suspendisse cursus arcu.